Bursaspor bayrağı her yerde… Altepe’den şampiyon Karabük, Buca ve Konya’ya dev Bursaspor bayrakları

Daha Turkcell Süper Ligi’nde maçların devam ettiği, Bursaspor’un da zirve yürüyüşüne başladığı günlerde Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe çok önemli bir şey yaptı.
Tuttu…
Hazırlattığı dev Bursaspor bayraklarını kentin her yanına astı. Ana caddelerdeki elektrik direklerini Bursaspor bayraklarıyla donattı.
Bir anda yeşil-beyaza boyanan Bursa, bu bayrakların da etkisiyle Bursaspor’un şampiyonluğu havasına girdi.
Nitekim…
Belediyelerin yıllardır benimsetmeye çalıştığı “Bursa hemşericiliği bilinci” ve “benim kentim” dayanışması, Bursaspor’un şampiyonluk yürüyüşünde Bursaspor çevresinde gelişti ve Bursa bütünleşti.
Bu da…
Hiç kuşku yok ki, Bursaspor ile birlikte Bursa’yı da şampiyon yapan en önemli unsurlar arasına girdi.
Şimdi…
Bursaspor şampiyon ve Bursalılar kenti kaplayan yeşil-beyaz bayraklar altında mutlu bir şekilde dolaşıyorlar.
İşte…
Bu ortamda Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe bir adım daha attı ve Bursa’nın Anadolu kentleriyle bütünleşmesini, şampiyonluğun tadını tüm Anadolu’nun çıkarmasını sağlamak için harekete geçti.
İşe de…
Bank Asya 1. Lig şampiyonu olup Turkcell Süper Ligi’ne çıkma başarısı gösteren takımlardan başladı.
Bu kapsamda…
Bank Asya şampiyonları olan Karabükspor, Bucaspor ve Karabükspor kulüplerinin bayraklarıyla Bursaspor bayrağını yan yana getiren dev bayraklar hazırlattı.
Şimdi…
Karabük caddelerinde Bursaspor’un yeşil-beyaz renkleriyle Karabükspor’un kırmızı-siyah renklerinin yer aldığı dev bayrak dalgalanıyor. Aynı şekilde Buca caddelerinde yine yeşil-beyaz renklerle Bucaspor’un sarı-siyah renklerini buluşturan dev bayraklar asılı. Dev bir yeşil-beyaz bayrak da Konya’ya gönderildi.
Bayrakların altında ise Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe’nin şampiyonlara başarı dileyen mesajı yer alıyor.
Bir bayrak da…
Nisan ayında Bursa Gazeteciler Cemiyeti’nin davetlisi olarak Bursa’ya gelen Bartın Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Güngör Yavuzaslan’ın isteği üzerine Bartın’a gönderildi.
Ayrıca…
Bulgaristan’da da Türklerin yaşadığı 10 ayrı şehire Bursaspor bayrakları gönderildi.
Dahası…
Şu sıralar Bursa Büyükşehir Belediyesi’ne Anadolu’nun dört bir yanından Bursaspor bayrağı istekleri yağıyor. O nedenle belediyede bir ekip oluşturuldu ve Bursaspor’un şampiyonluk coşkusunu yaşayıp paylaşmak isteyen iller için bayraklar hazırlanıyor.
Doğrusu istenirse…
Altepe’nin Bank Asya 1. Ligi’nde şampiyon olan Karabükspor, Bucaspor ve Konyaspor’un hem şampiyonluklarını kutlamak, hem ligin yeni ekipleriyle Bursa ve Bursaspor arasında dostluk temelleri atmak amacıyla başlattığı bayrak harekatının bu denli ilgi görmesi çok sevindirici.
Çünkü…
Bursaspor’u Anadolu ile bütünleştiren bir projeye dönüştü.
O bakımdan…
Altepe’yi yürekten kutlarken, yeni sezonda gelişecek dostluklarla gelecek yeni başarıların heyecanını da şimdiden yaşıyoruz.

Tanıtım Yazısı

Dolum ve kapama makineleri nelerdir?

Gıda sektöründen kimya endüstrisine kadar geniş bir yelpazede kullanılan dolum ve kapama makineleri, üretim süreçlerinin vazgeçilmez parçalarıdır. Modern üretim hatlarının kalbinde yer alan bu makineler, […]