Çift ana dal eğitimi yaptı, Boğaziçi’ni iki diploma ve onur belgesiyle bitirdi

Fotoğraflara… Gururla bakarken eski yıllara gittik. Hakimiyet gazetesinde çalıştığımız dönemde, Muharrem Karabulut her olaya yetişen, her toplantıya giden çok çalışkan muhabirdi. Makbule Civak da gazetenin Çocuk Kulübü yöneticisiydi.
Aile olup yuva kurmaya karar verdiklerinde kız istemeye gittik, nişan yüzüklerini taktık, nikah tanıklıklarını yaptık.
İki güzel kızları oldu. Büyük kızları Müge’yle zaman zaman karşılaşıyoruz. Küçük kızları Melike’nin başarısıyla ailesi kadar biz de gururlandık.
Melike Karabulut…
Boğaziçi Üniversitesi’nde çift ana dal eğitimi yapmış ve ikisini de İngilizce okuduğu Türk Dili Edebiyatı ile Tarih bölümlerini bitirmiş.
Üstelik…
Boğaziçi’nden onur belgesi alarak mezun olmuş.
Makbule-Muharrem Karabulut kardeşlerimizi de, Melike kızımızı da kutluyoruz. Ne kadar gururlansalar az.