Saadet’in farkı, avantajı: Sabahları herkes uyurken siyaset yapmak

Siyasi parti temsilcilerinin siyaset yapma yöntemleri arasında ziyaret önemli bir yer tutuyor.
Bu da…
Halkla bire bir buluşma noktası kabul edilen kahvehane ziyareti olarak öne çıkıyor. Kahvehane ziyaretleri, kendimize özgü siyaset işleyişi ve uygulamasında gerçekten çok özel bir yer tutuyor, her parti tarafından da uygulanıyor.
Bir de siyasetin sivil toplum ilişkisi olarak dernek ziyaretleri biliniyor.
Bilinen bu siyaset ziyaretleri hemen her parti tarafından uygulanıyor. Uygulayanlar arasında doğal olarak Saadet Partisi de var.
Fakat…
Saadet’te siyaset yapan kadroların bilinen bu klasik yöntemler dışında bir uygulaması daha var ki, bu da onlara “farkı, avantajı” dedirtiyor.
O farklı yöntemi…
Geçenlerde konuk olarak izlediğimiz Saadet Partisi Yıldırım İlçe Danışma toplantısında farkettik.
Buna göre…
Saadet yöneticileri ya da sözcüleri haftanın belirli günleri özel mahalle ziyaretleri planlıyorlar. Bu planlamanın klasik siyasi parti ziyaretlerinden farkı, sabah namazı sonrası gerçekleşmesinde yatıyor.
Dahası…
O gün için seçilen mahallenin camisinde sabah namazı kılındıktan sonra, SP mahalle temsilcisinin evinde cami cemaati ve mahalledeki partililerle bir araya geliniyor.
Herkesin yataklarında mışıl mışıl uyuduğu saatte Saadetliler sabah namazı sonrası özel buluşmada siyaset çalışması yapıyorlar.
Pek çok kişi yataklarından daha yeni kalkarken de çalışmalarını tamamlayıp kendi işlerine dönüyorlar.
İşte…
Saadet sözcüleri, diğer partilerden farklarını herkes uyurken siyaset yaparak avantaja dönüştürüyorlar.
Buradan da şu sonuç çıkıyor:
Siyasette çalışmanın yeri ve sınırı yok.

Tanıtım Yazısı

Dolum ve kapama makineleri nelerdir?

Gıda sektöründen kimya endüstrisine kadar geniş bir yelpazede kullanılan dolum ve kapama makineleri, üretim süreçlerinin vazgeçilmez parçalarıdır. Modern üretim hatlarının kalbinde yer alan bu makineler, […]