Bursaspor herkesi mutlu ediyor… Şampiyonluğa yürüyen Timsah’ta forma satışı patladı, Puma’nın yüzü güldü

Allah nazardan korusun… Bursaspor’un bu kadrosu, kulüp tarihinin en başarılı kadrosu olarak kendini tarihe yazdırmak üzere.
Yeşil-beyazlı ekip resmen destan yazıyor ve şampiyonluğa yürüyor.
Gerçi…
Bugün özellikle de şu saatler için Bursaspor şampiyonluğun en büyük favorisi ama önüne her an hiç akla gelmedik sürprizlerin çıkabileceğini de gözden uzak tutmuyoruz.
Onun için…
Koca bir kente, Bursa’ya, hatta tüm Anadolu’ya şampiyonluk heyecanı yaşatan bu takım lig sonunda hedefe ulaşsa da ulaşmasa da herkesin gözünde şampiyon olarak kabul görecek.
Nitekim..
Ertuğrul Sağlam ve futbolcularının sahada aldıkları galibiyetler, elde ettikleri başarı herkesi mutlu ediyor ve etmeye de devam edeceği anlaşılıyor.
Bursa mutlu… Taraftar mutlu… Anadolu kentlerindeki futbolseverler mutlu… Ligde alışılmış düzenin değişmesini isteyenler mutlu.
Herkes  mutlu.
O mutluluk da Bursa’ya yansıyor, şampiyonluk havası yaşanıyor.
Ana caddeler zaten Bursaspor bayraklarıyla süslüydü. Şimdi ara sokaklar, siteler, binalar, dükkanlar her taraf yeşil-beyaz salınan bayraklarla süslü.
Dahası…
Bu kentin insanları, ilk kez şampiyonluğa yürüyen bir takımın taraftarları olarak Bursastor mağazalarına koşuyorlar ve lisanslı üretilen kulüp ürünlerini satın alıyorlar.
En çok satılanların başında da hiç kuşku yok ki forma geliyor.
Öyle bir noktaya geldik ki…
Şampiyonluğa yürüyen takımın taraftarlarının forma satışlarını patlatması ekonomiye de doping etkisi yaptı. Örneğin, Bursaspor’un bu yıl giydiği forma ve eşofmanları üreten Puma’nın da yüzü gülüyor.
Bugünkü Hürriyet gazetesinin ekonomi sayfasında bunu anlatan bir haber yayınlandı. Puma Türkiye Genel Müdürü İdris Onay’ın yaptığı açıklamaya göre Puma bu yıl Türkcell Süper Ligi takımlarından Bursaspor, Eskişehirspor ve Antalyaspor ile forma anlaşması yapmış.
İşte…
Şampiyonluğa yürüyen Timsah’ın forma satışlarını patlatması o nedenle Puma’nın da yüzünü güldürüyor.

Tanıtım Yazısı

Dolum ve kapama makineleri nelerdir?

Gıda sektöründen kimya endüstrisine kadar geniş bir yelpazede kullanılan dolum ve kapama makineleri, üretim süreçlerinin vazgeçilmez parçalarıdır. Modern üretim hatlarının kalbinde yer alan bu makineler, […]