Skal’ın yeni başkanı Fahri Esgin oldu, turizm profesyonelleri federasyon kuruyor

Genel merkezi İspanya’da bulunan ve dünyadaki turizm profesyonellerini çatısı altında toplayan Skal Bursa şubesinin kongresi dün akşam yapıldı ve yeni bir dönem başladı.
Bünyesindan daha önce Halit Cura’Türkiye Milli Komite Başkanı çıkarma başarısı gösteren Bursa Skal Klüp’te son 10 yılda başkanlık yapan ve Skal’a damgasını vuran Rüştü Dilmen’in görevinden ayrılması nedeniyle geçen yıl yönetim içinden Halil Güleç başkanlık görevini üstlenmişti.
Bir yıl görev yapan Güleç dönemi tamamladı ve dün akşam Işık Uğurtuğ’un divan başkanlığı yaptığı kongrede yeniden aday olmadı.
Bunun üzerine…
Büyükyıldız Otel’de yapılan kongrede tek aday olan Fahri Esgin oybirliğiyle seçildi ve Bursa Skal Kulüp’ün yeni başkanı olarak göreve geldi.
Yeni dönemin yönetimi Mustafa Sezencan, Cengiz Tokatlı, Meltem Işık Mısırlıoğlu ve Hasan Eker’den oluştu. Selim Akbaş, Gökhan Uğurtuğ, Cemil Çağlar, Ali Cakalıoğlu ve İsmail Kuru ise yönetim kurulu yedek üyeliklerine seçildiler.
Kongrede…
Denetim kuruluna Recep Kırayoğlu, Serdal Can ve Erhan Cengiz seçilirken; Sefer Gökhan Özkurt, Ümit Çirmene ve Levent Atay da denetim kurulu yedek üyesi oldular.
Bu arada…
Türkiye’deki tüm Skal Kulüpleri’ni kapsayacak şekilde kuruluş hazırlıkları yapılan Skal Kulüpleri Federasyonu’na katılmak üzere de dün akşamki Bursa Skal Klüp kongresinde karar alındı. Ülkelerin Skal Federasyonları da dünya genelinde Skal International Konfederayonu’nu oluşturacak.

Tanıtım Yazısı

Dolum ve kapama makineleri nelerdir?

Gıda sektöründen kimya endüstrisine kadar geniş bir yelpazede kullanılan dolum ve kapama makineleri, üretim süreçlerinin vazgeçilmez parçalarıdır. Modern üretim hatlarının kalbinde yer alan bu makineler, […]