Şişli’de Adil Gökçadır’la buluşan Mustafa Sarıgül’den Bursa’ya çok sıcak mesajlar

Resmi ataması 15 Şubat’ta yapıldı. Yani, Adil Gökçadır tam 13 gündür Türkiye Değişim Hareketi Bursa İl Temsilcisi olarak görev yapıyor.
Görevi…
Genel Merkez’in de katılımıyla devraldığı günün üzerinden de 10 gün geçti.
Bu süreçte…
Bir yandan TDH kadrolarıyla tanışmayı sürdürüyor, diğer yandan Bursa TDH’nin geleceğiyle ilgili yapılanmaları gözden geçiriyor.
Gerçi…
Göreve atanması sırasında Genel Merkez’de yöneticilerle tanışmış, Sarıgül’den mesajlar kendisine iletilmişti ama bugüne kadar TDH lideri Mustafa Sarıgül ile Bursa İl Temsilcisi Adil Gökçadır bir araya gelememişlerdi.
İşte…
O davet önceki gün geldi.
Üstelik…
Çok sıcak bir havada geçen ve zaman zaman renkli anların yaşandığı bir buluşma oldu.
Sarıgül’ün Şişli Belediyesi’ndeki makamında yaklaşık 2 saat süren görüşmenin bir bölümünde TDH’nin İstanbul ve Gaziantep il temsilcileri de bulundu. Bununla birlikte, Sarıgül ve Gökçadır bir süre de baş başa görüştüler.
Görüşmelerde…
Bursa’ya özel bir ilgi duyduğunu ve çok sevip ayrı tuttuğunu kaydeden Sarıgül, izlenimlerini de paylaştı. Sonra da odada bulunanlara dönüp “Benim en değerli il başkanım Bursa İl Başkanımdır” diyerek Gökçadır’a özel bir jest yaptı.
Bu arada…
Sarıgül’ün son 6 yılda yaptığı toplam 598 mitingden görüntülerin yer aldığı bir filmi hep birlikte izlediler. Görüntüler devam ederken Sarıgül mitingin yapıldığı yerler hakkında bilgiler verdi.
Hatta…
Siirt ve Batman gibi kentlerdeki mitinglerin görüntüleri ekrana yansıdığında, “Buralarda şimdiden kazandık” bile dedi.
Sonrasında…
Başta Bursa olmak üzere teşkilatları 7 Mart’taki Tekirdağ ve 21 Mart’taki Eskişehir mitinglerine katılmaya davet etti. Kendisine ulaşan bilgilerden, buralardaki mitinglerin de çok coşkulu geçeceğini söyledi.
Ardından…
TDH Bursa İl Temsilcisi Adil Gökçadır’a bir jest daha yapan Sarıgül, uğurlamak için 4 kat aşağıya inip binanın kapısına kadar geldi. Bu da “samimi ve candan yaklaşımı, takım arkadaşlarına verdiği değeri göstermesi açısından Gökçadır’ı çok mutlu edip duygulandırdı.
Görüşmeyi…
Bursa’ya dönüşünde Adil Gökçadır’la konuştuk. Aldığı izlenimi şöyle özetledi:
“Başkanımızı Başbakanlığa hazır gördüm. Bizlere düşen görev kendisini Başbakan yapacak çalışmayı sergilemektir. Bunun da bize büyük bir sorumluluk ve çalışma aşkı yüklediğinin bilincindeyiz.”
Şunu vurguladı:
“İstanbul’da birlikte izlediğimiz miting görüntülerinden oluşan filmin bir kopyası geldi. Şimdi bunu çoğaltacağız ve tüm teşkilatlarımızın da izlemesini sağlayacağız. Sonra da yollara dökülüp TDH’yı iktidar ve başkanımız Mustafa Sarıgül’ü Başbakan yapmak için olağanüstü bir güçle çalışacağız.”

Tanıtım Yazısı

Dolum ve kapama makineleri nelerdir?

Gıda sektöründen kimya endüstrisine kadar geniş bir yelpazede kullanılan dolum ve kapama makineleri, üretim süreçlerinin vazgeçilmez parçalarıdır. Modern üretim hatlarının kalbinde yer alan bu makineler, […]