Siyasetin mutfağı gibi çalışıp Bursa’ya proje üretiyorlar

Uğur Şahan’ı tanıdığımızda “umut veren siyasetçi” olarak DYP Gençlik Kolları’nda siyaset yapıyordu. Son dönemde siyaset alanının daralmasından sonra Merkez Sağ Hareketi’nin Bursa Temsilciliği’ni üstlendi.
Çevresinde…
Siyasetin heyecanını yaşayan, ama aktif siyaset yerine siyaset mutfağı gibi çalışıp projeler üreten müthiş bir kadro var.
Nitekim…
Uzunca bir süredir hem Bursa için ürettikleri projelerle, hem de genel konulara yönelik öneri ve düşünceleriyle gündeme geliyorlar.
Hafta içinde…
Merkez Sağ Hareketi Bursa Temsilcisi Uğur Şahan, proje grubunu oluşturan Umut Şahan ve Cengiz Duman’la sohbet ederken, aynı zamanda Merkez Sağ Hareketi’nin yaklaşımını konuştuk:
“Biz kendimizi siyasetin mutfağı olarak görüyoruz. Hiçbir partiyle özel bir yakınlığımız da yok, mesafeli de değiliz. Kendimizi tüm siyasi partilerin ortak proje grubu gibi görüyoruz.”
Şunun altını çizdi:
“Biz yaşadığımız kent Bursa’yı ve ülkemizi çok seviyoruz. Sorumluluğumuzun da bilincindeyiz. O nedenle ürettiğimiz projeleri tüm siyasi partilere açık olarak kamuoyunun bilgisine sunuyoruz.”
Ardından…
Biraz da yerel seçim sürecini göz önüne alarak yeni bir çalışma yapılanması içine girdiklerini söyledi.
Buna göre…
Uğur Şahan önümüzdeki süreçte daha çok turizm projeleri üzerine çalışacak. Ayrıca, Bursa siyasetinde her dönem özel bir yeri olan Demiryolu altı bölgesi için projeler üretecek.
Yanı sıra…
Proje Koordinatörü olarak sorumluluk üstlenen Cengiz Duman yeni dönemde Bursa’nın en çok konuşacağı konu olan kentsel dönüşüm ağırlıklı projeler üretecek. Umut Şahan da ekonomi alanındaki projelerin sorumluluğunu üstlenecek.