CHP’de gençlik rüzgarı esiyor… Yeniden oluşturulan İl Gençlik Kolları hedef büyüttü

Kemal Kılıçdaroğlu’nun genel başkanlığıyla birlikte hareketlenen ve gördüğü ilgiyle de siyasi anlamda motivasyonu artan Cumhuriyet Halk Partisi, geçmiş dönemlerin aksine bu dönem gençlik yapılanmasına çok önem veriyor.
Bu doğrultuda…
CHP İl Gençlik Kolları Başkanı olarak görev yaparken hafta içinde CHP Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcılığı’na getirilen Devrim Taylan Ercan’ın ardından yeni bir yapılanmaya gidildi.
CHP Bursa İl Başkanı Gürhan Akdoğan’ın yaptığı atamayla Sezgin Tıkıl başkanlığında yeniden oluşturulan CHP Bursa İl Gençlik Kolları, önümüzdeki hafta sonu Kılıçdaroğlu’nun gelişinden hemen önce çalışmalarına da başladı.
Görevi Ercan’dan devralan yeni başkan Tıkıl, bayrağı daha yukarı taşımak için iddialı. Gençlere de CHP’de siyaset yapmaları çağrısında bulunan Ercan, yönetiminin tanıtıldığı toplantıda Kılıçdaroğlu’nun referanduma yönelik açıklamalarını tekrarladı ve şu sözü verdi:
“Bugün ülkesini düşünen arkadaşlarımızla birlikte, ‘Hayırda hayır vardır’ sloganı eşliğinde ‘Referanduma Hayır’ diyoruz. İl Gençlik Kolları olarak ilçe gençlik kollarımızla birlikte girilmedik sokak, çalınmadık kapı, konuşulmadık insan bırakmayıp niçin referanduma hayır oyu kullanmamız gerektiğini yılmadan, usanmadan anlatacağız.”
Yeni yönetim Sezgin Tıkıl başkanlığında şu isimlerden oluşuyor:
Levent Yılmaz (Sekreter), Ercan Top (Sayman), Merve Özsever (Eğitim Sekreteri), Aslı Karaman, Dilek Yaka, Ersan Dal, Esen Kaymakçı, M. Onur Adanır, Ozan Tek, Pınar Kara, Recep Kamyan, Taner Hoş.
Ayrıca…
B. Gülçin Özel, Cem Demirbaş, Hakan Özmert, Sevgi Erdoğan, Özgür Sezgin, Okan Doğan da yönetim kurulunun yedek üyeleri olarak atandılar.

Tanıtım Yazısı

Dolum ve kapama makineleri nelerdir?

Gıda sektöründen kimya endüstrisine kadar geniş bir yelpazede kullanılan dolum ve kapama makineleri, üretim süreçlerinin vazgeçilmez parçalarıdır. Modern üretim hatlarının kalbinde yer alan bu makineler, […]