Barış yollarda: Geleceğin belediye sendikacılığı için yola çıktılar

Barış yollarda: Geleceğin belediye sendikacılığı için yola çıktılar
Barış yollarda: Geleceğin belediye sendikacılığı için yola çıktılar – Ahmet Emin Yilmaz

– Mayıs ayında… Bayram Özkan, genel başkan yardımcısı olduğu Belediye-İş Sendikası’ndan ayrıldı ve Çağdaş-Sen kısa adıyla Çağdaş Belediye ve Genel Hizmet İşçileri Sendikası kuruldu.
Yeni sendikada…
Büyükşehir Belediyesi’nde 23 yıl görev yapan, Ergül Halisçelik’le birlikte Genel Sekreter Koordinatörü olarak çalışan Barış Yıldırım da var.
Dahası…
Çağdaş-Sen Genel Başkan Danışmanı olarak, yeni sendikanın örgütlenmesi için il il çalışmak üzere yollara düştü.
Sohbet ederken…
“Yeni nesil sendikacılık” anlayışıyla yola çıktıklarını vurgulayıp şunu söyledi:
“Konuşarak değil, çalışarak iz bırakmak isteyen anlayışın temsilcileriyiz. Geleceğin kurumsal sendikacılığı için çalışıyoruz.”
İçtenlikle şunu söyledi:
“İnanıyoruz ki, ortaya koyacağımız çalışma yalnızca üyelerimizin değil, sendikal camianın da takdirini kazanacak ve alkış alacak.”
Şunu da ekledi:
“Genel Başkanımızın sendikal tecrübesi, yönetimimizin bilgi birikimiyle örnek kurumsal yapı oluşturuyoruz.”