
3 dönem AK Parti Bursa Milletvekili olarak parlamentoda görev yapan Hüseyin Şahin aslında İnegöl kökenli bir siyasetçi. Sanayici olarak fabrikası da İnegöl’de.
Orhangazi kökenli siyasetçi İsmail Aydın da bir dönem arayla iki dönem AK Parti Milletvekili olarak parlamentoda Bursa’yı temsil etti. AK Parti Genel Merkezi görevlendirmesiyle Akdeniz Bölge Koordinatörü olarak da güney yollarında.
İki iyi arkadaş olan Şahin ve Aydın, 2018 seçimi sonrası birlikte iş yapmak için harekete geçtiler ve Orhangazi’deki Bil Koleji’ni satın alıp, Bahçeşehir Koleji’ne dönüştürdüler.
Gerçi…
Okul sezon başında açıldı, ama resmi açılış olmamıştı. İşte o tören TBMM Başkanı Mustafa Şentop katılımıyla yarın saat 10.00’da yapılacak.
Açılış sonrası…
Orhangazi’deki açılış sonrası İnegöl’e geçip Şahin’in 94 yaşındaki dedesi Yusuf Şahin’in yaptırdığı camiyi açacak olan Şentop daha sonra BTSO’nun ödül törenine katılacak.