Deneyimli siyasetçi deneyim paylaşıyor… Faruk Çelik bir yandan AK Parti teşkilatlarını ziyaret ediyor, bir yandan gençlere konferans veriyor

Pazar günü… Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın,helikopterin indiği Fethiye Futbol Sahası’ndaki karşılamada eşiyle birlikte yerini aldı.
Sonra…
Erdoğan’ın halka seslendiği Fatih Sultan Mehmet Bulvarı yanındaki hastane alanında yapılan mitinge katıldı, ama Tofaş Spor Salonu’ndaki AK Parti İl Kadın Kolları kongresine gelmedi.
Faruk Çelik hem AK Parti’nin bugünlere gelişinde emeği, hem kentin her mahallesinde izi olan bir siyasetçi. Son iki dönemdir AK Parti Şanlıurfa Milletvekili seçiliyor olsa da Bursa’nın siyasetçisi olmayı sürdürüyor.
Nitekim…
Bakanlık görevleri sonrasında deneyim paylaşımları anlamında ziyaretlerde bulunuyor. Bu kapsamda AK Parti İl Başkanlığı’ndan başlayıp Büyükşehir Belediyesi ile devam eden ziyaretlerinde Osmangazi ve Yıldırım belediyelerine gitti.
Son olarak…
AK Parti’nin yeni göreve gelen Osmangazi ve Yıldırım ilçe yönetim kurulu toplantılarına katılıp yeni yönetimlerle deneyimlerini paylaştı.
Geçtiğimiz hafta Ankara’da da gençlerin katıldığı 2 konferansta ufuk turu yaptı.