CHP Genel Merkezi görevlendirdi, Paris’teki çölleşmeyle mücadele için Orhan Sarıbal Paris’e gitti

ORHAN SARIBAL FRANSA ULUSAL PARLAMENTOSU SALONUTanıyan herkes… Kendini tarıma adayan CHP Bursa Milletvekili Orhan Sarıbal’ın en önemli uğraşının toprak olduğunu biliyor. O nedenle de çevresinde “Toprak Baba” olarak tanınıp seviliyor.
Kendini çiftçi olarak gören ve tüm yaşamını tarıma adayan Sarıbal, aynı zamanda Ziraat Mühendisi olarak çiftçilere el uzatıyor ve daha iyi toprak kullanmıı ile daha fazla verim ve daha kaliteli rekolte için tüm bilgisini paylaşıyor.
7 Haziran’da CHP Bursa Milletvekili olarak seçilip TBMM’ye gittikten sonra da Meclis çalışmalarında tarım ve çevre konularına daha fazla yer verdi.
Uzmanlığı olan tarım politikaları konusunda hazırladığı raporlarla CHP Genel Merkezi çalışmalarına da önemli katkılar yaptı.
Sarıbal geride kalan hafta Fransa’nın başkenti Paris’teydi.
Çünkü…
Birleşmiş Milletler tarafından düzenlenen Çölleşmeyle Mücadele Sözleşmesi toplantılarına katılmak üzere CHP Genel Merkezi tarafından görevlendirildi.
Bu nedenle…
Başkent Paris’teki Fransa Ulusal Parlamentosu binasında yapılan toplantılara katılan Sarıbal, özellikle iklim değişikliğinin dünyaya etkileri konusunun tartışıldığı oturumda düşüncelerini paylaşma fırsatı bulduğu önemli temaslar gerçekleştirdi.

Sarıbal’dan Paris’te seçim çalışması

Bu arada…
CHP Genel Merkezi
tarafından görevlendirildiği için BM toplantısına katılmak üzere Fransa’nın başkenti Paris’e giden CHP Bursa Milletvekili Orhan Sarıbal, seçim çalışmalarını orada da sürdürdü.
Bunu da…
CHP Paris Temsilciliği organizasyonuyla esnaf ziyaretleri yapıp Türk seçmenlerle buluşarak yaptı.