Anadolu Partisi’nin Bursa İl ve 9 ilçe örgütleri hazır!

Siyasette… Emine Ülker Tarhan’dan umutlu olan bir kesim var. Zaten, CHP’den istifa edip Anadolu Partisi’ni kurarken de çevresinde böyle bir hareket oluştu.
Nitekim, 46 il ve 237 ilçede örgütlenerek seçime katılabilme barajını aştıklarını Tarhan önceki gece sosyal medyada açıkladı.
Bunun üzerine…
CHP Osmangazi’de İsmet Karaca yönetiminden tanıdığımız Anadolu Partisi Bursa İl Başkanı Semra Yılmaz’ı arayıp Bursa’yı sorduk.
Söze…
“Bursa’yı toparlıyoruz” diye başladı ve ekledi:
“İl yönetim kurulumuzu oluşturduk. Birkaç güne kadar açıklayacağız. 9 ilçede de örgütlenmemizi tamamladık.”
İlçeleri de sıraladı:
“Merkezdeki Osmangazi, Yıldırım ve Nilüfer’in yanı sıra Gemlik, Mudanya, Karacabey. Mustafakemalpaşa, Gürsu, Kestel ilçelerimiz hazır.”
Bu noktada…
Setbaşı’nda vergi dairesinin karşı köşesinde bulunan binanın orta katını kiraladıklarını, İl ve ilçelerin bir süre burada birlikte olacaklarını açıkladı.
Sonra da şu değerlendirmeyi yaptı:
“Kadınlarımız ve gençlerimizin çok büyük ilgisi var. Her gün 90-100 kişiyle konuşuyorum. Çok güzel hava yakaladık. Çok güzel topluluğumuz oldu.”
Şunu da ekledi:
“Kendiliğinden katılan insanlarımız, Emine Ülker Hanımın duruşu ve vizyonuna inandıkları için geldiklerini söylüyorlar. Gençlerimiz İl merkezini canla başla süslüyor, teknolojik olarak donatıyorlar. Her şey çok güzel gidiyor.”
Bu arada…
Tarhan liderliğindeki Anadolu Partisi’nin genel merkez yönetiminde Bursa’MYK Üyesi Murat Demirhan ile Disiplin Kurulu Üyesi Özcan Çam temsil ediyorlar.

En faal isim Gürkan Kanbir

Emine Ülker Tarhan liderliğindeki Anadolu Partisi’nin örgütlenme çalışmaları devam ederken, sosyal medyada heyecanlı paylaşımlar yapılıyor.
Bu noktada…
En faal isim olarak, geçmişte Harita Mühendisleri Odası Başkanlığı yapan ve 2004 yerel seçimlerinde DSP Büyükşehir Adayı olan Gürkan Kanbir dikkat çekiyor.