DP Genel Başkanı Uysal aday tanıtımı ve 3 miting için geliyor

Geçmişin güçlü, bugünün mütevazı partisi Demokrat Parti 30 Mart’taki yerel seçime Büyükşehir’de Erhan Keleşoğlu ile giriyor. 1989 yılında Osmangazi Kurucu Belediye Başkanı seçilen Keleşoğlu, yeniden aktif siyasete dönerken, parti kadrolarını da çevresinde topladı.
Bu arada…
DP Genel Başkanı Gültekin Uysal da aday tanıtımı ve 3 mitingin de yer aldığı iki günlük ilçe gezileri programıyla bugün Bursa’ya geliyor.
İlk olarak…
Karacabey Belediyesi tarafından yaptırılan Ömer İşcan Spor Kompleksi’nin açılışını yapacak olan Uysal, saat 12.15’te de aynı yerdeki mitingde konuşacak.
Sonrasında…
Saat 14.00’te Mustafakemalpaşa Adayı İzzet Dede’nin seçim bürosunu açıp Çeltikçi. Tepecik, Yeşilova, Ovaazatlı beldelerini ziyaret edecek.
DP lideri yarın sabah Anatolia Otel’de aday tanıtımının yapılacağı basın toplantısıyla güne başlayacak ve saat 11.30’da Mudanya’yı ziyaret edecek.
Saat 13.30’da Orhangazi’de Belediye Başkanı İsmail Tartar’ın seçim bürosunu açıp, önünde miting yapacak.
Uysal’ın programında, yarın saat 16.00’da Gemlik’e bağlı Umurbey’e geçip Celal Bayar’ın mezarını ziyaret var. Gemlik’te şehir turu yaptıktan sonra da Yıldırım’a gelip Yusuf Öz’ün seçim bürosunu açacak ve miting yapacak.