Çankaya çıkarması: Cumhurbaşkanı Gül’e Bursa ve ekonomisini anlattılar

Kuşku yok ki… Bursa’yı temsil özelliği bulunan kurumsal yapıların başında Bursa Ticaret ve Sanayi Odası geliyor. Asırlık geçmişi, en geniş üye tabanıyla BTSO kentin vazgeçilmezi.
Kurumda…
10 ay önce yapılan seçimlerde İbrahim Burkay dönemi başladı. Seçim sürecinde farklı yönetim için söz veren Burkay ve arkadaşları, geride kalan 10 aylık süreçte yeni bir yapılanma üzerinde hayli yol aldılar.
Buna…
Oda çalışmalarına daha fazla üye katılımı sağlayacak ve daha geniş zemin oluşturup daha güçlü kararlar alınmasını sağlayacak konsey yapılanması da dahil.
İşte…
Bursa Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İbrahim Burkay bir yandan sözünü verdiği yapılanma için çalışırken, diğer yandan BTSO’nun günlük işleyişteki görevlerinin sürmesini sağladı, protokol temsillerindeki yerini aldı, toplantı ve panellerde konuşmacı olarak Oda’yı temsil etti.
Dün de…
BTSO Yönetim Kurulu olarak topluca Ankara’ya gidildi ve Çankaya Köşkü’nde Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ziyaret edildi.
Ziyarete…
BTSO Meclisi Başkanı Remzi Topuk da katıldı.
Kulağımıza gelenlere göre…
Cumhurbaşkanı Gül tarafından saat 15.00’te kabul edilen BTSO heyeti, ziyaret sırasında hem Bursa’yı, hem de Bursa ekonomisindeki değişimi anlattı.
Bu arada…
Bursa heyetinin yaptığı bilgilendirme sırasında Cumhurbaşkanı Gül’ün sık sık sorular yöneltip Bursa’nın ekonomisi kadar kentleşmesine de ilgi gösterdiği dikkat çekti.
BTSO Başkanı Burkay, görüşmenin sonunda Gül’ü en kısa zamanda Bursa’da konuk etmekten onur duyacaklarını söyledi. Cumhurbaşkanı da aynı yönde dileğini dile getirdi.