CHP’de Gürhan Akdoğan yönetimi görev bölümü yaptı, Yürütme Kurulu yine görevden alınan kadrodan oluştu

7 Ağustos’ta yapılan olağanüstü kongrede seçilen Gürhan Akdoğan başkanlığındaki CHP İl Yönetim Kurulu ilk toplantısında görev bölümü yaptı.
Toplantıda…
4 kişilik Yürütme Kurulu, görevden alınan aynı isimlerden oluştu.
Buna göre…
İl Başkanı Gürhan Akdoğan’ın yanı sıra Örgütlenme ve Örgüt Yönetimlerinden Sorumlu Başkan Yardımcısı Selim Lümalı, İdari ve Mali İşlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Aykan Kurkur ve İl Sekreteri Şenay Demiray bu dönemde de Yürütme’yi oluşturdular.
Bunun dışında…
Şükrü Aksu örgüt-üye ilişkilerini geliştirme, Nihat Altınel sendikalar, Funda Çetin bilgi toplama ve iletişim, Kazım Dalgıç ilçe yönetimleriyle koordinasyon, Zafer Ekici basın ve planlama, Devrim Taylan Ercan gençlik örgütlenmesi ve gençlik kolları, Onur İçer hukuk, Hatice İnan yerel yönetimler, İhsan Orak sivil toplum kuruluşları, Sedat Ökten seçim işleri, Şaziye Öztürk parti içi eğitim, Buket Rodoplu halkla ilişkiler, Mesut Savaşkan sosyal ilişkiler ve organizasyonlar, Feridun Tetik Ar-Ge, Özcan Yerlikaya meslek kuruluşları ve odalar, Serdar Yurtal ekonomi ve mali politikalardan sorumlu başkan yardımcılığı görevini üstlendiler.
Bu arada…
Kadın örgütlenmesi vie kadın kollarında değişik bir uygulamaya gidilerek Şenay Demiray ve Şaziye Öztürk’e ortak sorumluluk verildi.