Dubai’de Bursa gecesi… Turizmciler, Vali Harput önderliğinde Dubai Fuarı’na çıkarma yapıyor

Organizasyon anlamında, turizm dünyasını buluşturan belli başlı turizm fuarları var. Bunlardan biri de Dubai Fuarı olarak ilgi görüyor.
Aslında…
Dubai Fuarı yıllardır organize ediliyor ve Bursa’dan da firma bazında katılımlar oluyor.
Üstelik…
Yıllardır o fuarın organizasyonunda bir Bursa firması olan Plaza Tur ve CEO’su Serdal Can çok önemli etkinliklere imza atıyor.
İşte…
Dünyanın her yerinden turizm yatırımcıları, işletmecileri, yöneticileri, seyahat acentaları sahip ve yöneticilerinin büyük ilgi gösterdikleri Dubai Fuarı bu yıl gerçek anlamda bir Bursa çıkarmasına tanık olacak.
Üstelik…
3 Mayıs’ta başlayacak fuar Bursa turizmi olarak 40 kişilik turizmci heyeti; Bursa Valisi Şahabettin Harput önderliğinde gidecek.
Organizasyonunu yine Plaza Tur ve Serdal Can’ın yaptığı Bursa’nın Dubai çıkarmasının ayrıntıları da belli oldu.
Buna göre…
Fuarda Bursa toplamda 60 metrekareyi bulan iki büyük stant kiraladı. Stantlardan biri Bursa’nın tanıtımına ayrıldı. Burada Bursa’nın turizm özellikleriyle ilgili A’dan Z’ye her şey sergilenecek. Kitaplar, broşürler, haritalar, CD’ler standa konacak.
İkinci stantta ise Bursa’nın kendini tanıtmak isteyen turizm firmalarına yer verilecek. Böylece firmalar da kendilerini tanıtma fırsatı bulacaklar.
Bursa’nın ilk kez bu kadar önemsediği Dubai Fuarı’nda bir de sürpriz organizasyon var: Bursa Gecesi.
Programa göre…
Türkiye Büyükelçiliği ile birlikte Bursa Valiliği organizasyonuyla 5 yıldızlı bir otelde kokteyl düzeninde gerçekleştirilecek Bursa Gecesi’nde kentin turizm özellikleriyle ilgili özel bir sunum da yapılacak.
Ayrıca…
Geceye katılacak özel davetlilere, Bursa’dan girecek olan Yavuz İskenderoğlu tarafından İskender Kebabı ikram edilecek.
Yine…
Geceye katılan özel davetlilere, içinde Bursa’nın özel markaları olarak Kafkas’tan kestane şekeri, Özdilek’ten havlu, Marmarabirlik’ten zeytin ve Mustafakemalpaşa tatlısı paketlerinin yer aldığı çantalar armağan edilecek.
Gecede…
4 dakikalık Bursa klibi davetlilere gösterilirken, Bursa Valisi Şahabettin Harput da bir konuşma yapacak. Fuarda Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe de bu fuarda Vali Harput ve turizmcileri yalnız bırakmayacak.

Tanıtım Yazısı

Dolum ve kapama makineleri nelerdir?

Gıda sektöründen kimya endüstrisine kadar geniş bir yelpazede kullanılan dolum ve kapama makineleri, üretim süreçlerinin vazgeçilmez parçalarıdır. Modern üretim hatlarının kalbinde yer alan bu makineler, […]