Magazinde yeni akım… Bursa gecelerinde artık sık sık İstanbul’un ünlülerine de rastlanıyor

Bursa çok hızlı şekilde kabuk değiştiren bir kent. Özellikle son yıllarda gece yaşamı açısından inanılmaz hızda bir değişim yaşandı.
Öyle ki…
Bursa’da yakın zaman öncesine kadar gece eğlencesi olarak fasıllı restoranlar bilinirken, son yıllarda gelişen bar kültürü ile eğlence anlayışı da değişti.
Bu değişimin de başka değişimleri tetiklediği görülüyor.
Örneğin…
Eskiden gece eğlenceleri için Bursa’dan İstanbul’a gidilirdi. Son zamanlarda kulağımıza gelen haberler, bu trafiğin tersine döndüğünü gösteriyor.
Geçenlerde dostlar anlattılar…
İstanbul merkezli yayın yapan gazete ve dergilerin magazin sayfalarında boy boy haberleri yayınlanan, bazen bikinili bazen ilginç giysilerle dikkat çeken ve kısa süreli evlilikleriyle tanınan magazin dünyasının ünlüsü bir genç bayan sık sık Bursa’ya eğlenmeye geliyormuş.
Hatta…
Eğlenmek için çoğunlukla Mudanya’ya doğru bir mekanı seçiyormuş.
Dahası…
Yine aynı çevrede, İstanbul’un ve ülkenin yakından tanıdığı bir yönetici-siyasetçinin oğluna da sık sık rastlanıyormuş. O da arkadaşlarıyla birlikte gelip burada eğleniyormuş.
Bununla birlikte…
Bursa’daki gece eğlencelerinin yeni merkezi ya da çekim üssü haline gelen Nilüfer’deki Fatih Sultan Mehmet Bulvarı’nın çevresinde bulunan barlarda, çoğu geceler ses sanatçıları ve televizyonlardaki dizilerin tanınmış yıldızlarına rastlanıyormuş.
Son olarak…
Geçenlerde bir gece, İzmir Yolu üzerinde Bursa’nın yeni açılan mekanlarından birinde, daha çok ablasının şöhretiyle tanınan ama son zamanlarda kendisi de medyanın bir kenarında yer alan başka bir magazin ünlüsü genç bayan tüm bakışların odak noktasını oluşturmuş.
Biz anlatanların yalancısıyız, o gece o magazin ünlüsü genç bayanın yanında Bursa’nın ve Türkiye’nin adını öğrendiği yakışıklı bir genç erkek şöhret varmış.