Bu gençler Çiftehavuzlar’dan çıkıp Türkiye şampiyonalarında madalyaya uzandılar

CiFTEHAVUZLARDA OTURAN TAEKWONDO VE KiCK BOKS SAMPiYONLARI SEVDiYE iLHAN SEViLAY SARIM ECRiN CELiK
CiFTEHAVUZLARDA OTURAN TAEKWONDO VE KiCK BOKS SAMPiYONLARI SEVDiYE iLHAN SEViLAY SARIM ECRiN CELiK

Şu sıralar… Farklı branşlarda milli sporcularımızdan göğsümüzü kabartan başarı haberleri geliyor. Böyle bir süreçte, Bursa’nın genç sporcularından gelen başarı haberleri de heyecan veriyor.
Örneğin…
Uludağ Gençlik Spor Kulübü’nün Çiftehavuzlar Mahallesi’nde yaşayan 3 genç sporcusu Taekwonda ve Kick Boks şampiyonalarında madalya kazanıp kürsüye çıktılar.
Buna göre…
Bursa Uludağ Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Beden Eğitimi Öğretmenliği öğrencisi Sevdiye İlhan taekwondo büyüklerde Türkiye üçüncüsü oldu. İlhan iki kez de milli formayla yarıştı.
Yanı sıra…
Kick Boks sporcusu Sevilay Sarım katıldığı liselerarası müsabakalarda Türkiye üçüncüsü olurken, Ecrin Çelik de ilköğretim okulları arası Kick Boks müsabakalarında Türkiye üçüncülüğü kazandı.
Üçünün ortak özelliği, aileleriyle Çiftehavuzlar’da oturmaları.