
Hafta sonu… AK Parti Genel Merkezi Kadın Kolları Başkanı Lütfiye Selva Çam ile birlikte gelen Teşkilat Başkanı Seda Gören ve Gerçek Tekin adları bir şekilde İl Kadın Kolları Başkanlığı için önerilen 8 kişiyle görüştüler.
İçlerinden biri…
İşlerinin yoğunluğu nedeniyle zaman ayıramayacağını, atansa bile ayrılacağını söyledi. Diğer 7 kişi, Ankara’ya davet edilecek 3 kişiyi beklediler.
Yanı sıra…
Perşembe günü bu sayfalarda, AK Parti İl Başkan Yardımcısı olarak Ayhan Salman yönetiminde görev yapan Emel Gözükara’nın öne çıktığını duyurduk.
Bize göre bu gelişme sürpriz oldu, ama anladığımız kadarıyla parti içinde büyük bir sürpriz etkisi yapmadı. Hatta, beklediğini söyleyenler oldu.
Ardından da…
Beklenen o sürpriz gerçekleşti ve Gülten Kapıcıoğlu’nun affını istemesiyle boşalan AK Parti İl Kadın Kolları Başkanlığı görevine Emel Gözükara atandı.
Duyuruyu da AK Parti İl Başkanı Ayhan Salman yaptı.