Başkan Aktaş Avrupa’nın en büyük kitapçısını ziyaret etti, gençliğinde çalıştığı kitapçı anıları canlandı

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI ALİNUR AKTAŞ ÖZLÜCE BKM KUTBETTİN BİNGÖL
BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI ALİNUR AKTAŞ ÖZLÜCE BKM KUTBETTİN BİNGÖL

Ne zaman gitsek kitap rafları arasında büyülenmiş gibi dolaşıyoruz. Üstelik yalnızca kitap rafları değil, kırtasiye çeşitleri arasında da dolaşırken insan kendini kaybediyor ve gördüğümüz kadarıyla Özlüce BKM’de bu durumdaki kitap dostları sayısı hızla artıyor.
O nedenle…
5 bin metrekarelik alanda 5 milyondan fazla kitap ve kırtasiye çeşidiyle Avrupa’nın en büyük kitapçısı projesini gerçekleştiren Kutbettin Bingöl’ü her defasında kutluyoruz.
İnsanı alıp götüren o büyülü mekanı hafta içinde Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş da ziyaret etti.
Üstelik…
Kitaplar arasında dolaşırken ortamdan çok etkilenen Başkan Aktaş, gençlik yıllarındaki anılarının canlandığını şu sözlerle dile getirdi:
“Üniversiteyi ilk yıl kazanamadım. 1 yıl sonraki sınava hazırlanmak için beklerken İnegöl’de bir kitapçıda işe girip çalıştım.”