Ankara görüşmeleri sürdürme kararı aldı… AK Parti İl Kadın Kolları için karar verilemedi

AK Parti’de, görevden ayrılan Nihal Gökten’in yerine İl Kadın Kolları Başkanlığı için görüşmelerden bir sonuç alınamadı.
İlk etapta…
Cemalettin Torun yönetiminde İl Başkan Yardımcısı olarak görev yapan Fatma Erdönmez, Karacabey ve Büyükşehir Belediye Meclisi Üyesi Gülten Kapıcıoğlu, Osmangazi Belediye Meclisi Üyesi Kevser Öztürk ve İl Kadın Kolları Başkan Yardımcısı Esin Uzun atamayla ilgili olarak Kadın Kolları Genel Merkezi çağrısı üzerine perşembe günü Ankara’ya gittiler.
Fakat Genel Merkez görüşmeleri sürdürme kararı aldı. Şimdi Bursa’dan 4 kişilik bir grup daha gidecek.

Deniz Baykal: Yaşanan son kopma farklı misyonla gerçekleştirildi - Ahmet Emin Yilmaz
Genel

Deniz Baykal: Yaşanan son kopma farklı misyonla gerçekleştirildi

CHP’nin… Türkiye’nin kurucu partisi olduğunu vurgulayan CHP İl Başkanı Av. Deniz Baykal şuna dikkat çekti: “Bütün siyasi partiler CHP gövdesinden doğdu. Bunlar zarar veren ayrılıklar değil, demokrasinin gereği farklı düşüncelerdi. Son ayrılık siyasi kopma dışında, 🟢