Uluslararası basketbol turnuvalarında başarıyla düdük çalan Prof. Dr. Engin Kennerman hakemliği bırakıyor

ENGİN KENNERMANBasketbolseverler Engin Kennerman’ı başarılı bir hakem olarak tanıyorlar. Bursa basketbolunun gururu Engin Hoca, yıllardır FİBA Hakemi olarak Bursa’yı uluslararası maçlarda başarıyla temsil ediyor.
Nitekim…
2009 yılındaki Avrupa Basketbol Şampiyonası’nda gururla izledik. Basketbol liginin de deneyimiyle önemli hakemlerinden biri.
Yanı sıra…
Engin Kennerman uluslararası ve lig maçları kadar altyapı liglerinde de ciddiyetle düdük çalan bir hakemimiz. Minikler kategorisinde yönettiği ve yönetirken çocukları da eğittiği çok maç izledik.
Bu özelliğinde, Uludağ Üniversitesi Veteriner Fakültesi Öğretim Üyesi olmasının da çok büyük etkisi var. Bildiğimiz kadarıyla hakemler arasında Prof. Dr. unvanlı ve akademik kariyer sahibi başka hakem yok.
İşte…
Bursa basketbolu ve hakemliğinin gururu olan Prof. Dr. Engin Kennerman, bu sezon sonunda hakemlik kariyerini sona erdirme kararı aldı. Yani Engin Hoca, hakem olarak çıktığı 30. sezonun sonunda parkelere ve düdüğe veda edecek.