Sarıgül televizyonda övdü: Recep Beyi kıskanıyorum!

İstanbul ülkenin en büyük kenti. Dolayısıyla İstanbul’daki seçim ve siyaset rekabeti de büyük oluyor.
Kuşku yok ki…
Şişli Belediye Başkanı olarak yerel yönetimlere damga vuran Mustafa Sarıgül’ün yarışa CHP Büyükşehir Adayı olarak girmesi de İstanbul’daki seçimi hem daha çekişmeli, hem daha iddialı hale getirdi.
Çünkü…
Sarıgül her zaman iddialı bir siyasetçi ve bunu yine sergiliyor.
Buna karşın…
Tek Rumeli TV’de katıldığı bir programda, İstanbul’daki rakibi Kadir Topbaş için değil ama Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe ile ilgili övgü dolu sözler söyledi.
Sözlerine…
“Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı AK Partili bir arkadaş, ama çalışmalarını hakikaten takdir ediyorum, izliyorum” diyerek başlayan CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Sarıgül şöyle devam etti:
“Kendisini kıskanıyorum. Recep Bey geçmişte de çok güzel çalışmalar yaptı, bugün de yapıyor. Kendisini kutluyor ve tebrik ediyorum.”
Şunu da ekledi:
“İnşallah bizde öyle çalışmalar yapacağız. İstanbul Büyükşehir Belediyesi olarak Recep Başkanla çalışmalarını birlikte yürüteceğiz.”
Ardından…
Altepe’nin Balkanlara yaptıklarını değerlendirirken “İç politikamızı bir kenara bırakacağız ve siyasi parti farkı gözetmeksizin birlikte çalışacağız” dedi.