MHP Osmangazi’nin sandık kurulunda olmazsa olmazı: Kadın ve genç

Yerel seçimleri 5 ay öne alma girişimi TBMM’deki oylamada kabul sayısının yeterli rakamla ulaşamaması nedeniyle gerçekleşmeyince yerel siyasetçiler 5 ay ek süre kazanmış gibi oldular.
Buna karşın…
Seçime yönelik çalışmalarını hiç aksatmadan sürdürüyorlar.
Örneğin…
MHP Osmangazi İlçe Başkanı Adem Dönmez, teşkilatçı özelliğinin yanı sıra teşkilatını da iyi çalıştıran başkan olarak tanınır. Dönmez seçime yönelik hazırlıklar kapsamında dıştan merkeze bir çalışma programı hazırladı.
O program gereği…
MHP Osmangazi Başkanvekili Nihat Güroluk ile Köylerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Özcan Üncül pazar günü köy gezileri kapsamında Yeniceabat’a gittiler.
Merkeze en yakın ve mahalleye dönüşmüş köylerden Yeniceabat’ta, bölge temsilcisi ve delegelerin de katılımıyla toplantı yapan MHP Osmangazi’nin iki yöneticisi, tarımın sorunlarını bir kez daha yerinde dinlemiş oldular.
Ziyarette…
Güroluk ve Üncül’ün kendi teşkilatlarından bir de isteği oldu:
“Seçimde sandık kuruluna 3’er temsilci daha tespit edin. Onların da mutlaka biri bayan, biri de 18-25 yaş arası genç olsun. Bu, MHP’nin olmazsa olmazıdır.”