Bu gençlerde siyasetin umudu var… CHP’nin gençlerine Ankara’da çok özel 3 program

Siyasi partilerin yerel kadroları sık sık Ankara’ya toplantı ya da parti konularıyla ilgili görüşmeler için giderler. Bazen parti genel merkezlerine toplu ziyaret programları da yapılır.
Bugün gündemde yine bir Ankara ziyareti yer alıyor, ama bu ziyaretin alışılmış ziyaretlerden çok farklı programları var.
Çünkü…
CHP İl Gençlik Kolları Başkanı Levent Yılmaz, bir yandan yeni dönemin yeni yapılanması için çalışırken, diğer yandan da ılışılmış ziyaretlerin dışında farklı bir Ankara programı hazırladı.
Bir kere…
Ataması yapılmış 11 ilçe gençlik kolu ve İl Gençlik Kolları yönetiminin büyük bölümünden oluşan 30 kişilik grup halinde bu gece saat 03.00’te İl Başkanlığı önünden hareket edilecek.
Levent Yılmaz başkanlığındaki Bursa Gençlik Kolları’nın ilk durağı saat 09.00’da Anıtkabir olacak. Atatürk’ün huzuruna çıkıp saygı duruşunda bulunacak olan CHP’li gençler daha sonra CHP Gençlik Kolları Genel Başkanı Barbaros Dinçer ve MYK Üyeleri ile bir araya gelecekler.
Yeni örgütlenme ilkeleri ve hedeflerin görüşüleceği toplantının bitiminde bugüne özel bir program var.
Bilindiği gibi…
Gazeteci-Yazar Uğur Mumcu’nun Ankara’daki evinin önünde otomobiline konan bombayla öldürülüşünün 19. yıldönümü. O nedenle saat 12.30’da Mumcu’nun evinin bulunduğu Karlı Sokak’ta anma yapılacak.
CHP Bursa İl Gençlik Kolları’nın yöneticileri ve ilçe başkanları da bugün Ankara’daki bu anma törenine katılacaklar.
Ardından…
Topluca Meclis’e geçecek olan CHP’li gençler, 5 Bursa milletvekili ile birlikte öğle yemeği yiyecekler, CHP Grup Toplantısı’nı izleyecekler.
Gençlerin gündeminde saat 16.00’da CHP Genel Merkezi’nde önce Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin, sonra da Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu ile görüşmeler var.
Akşam da Bursa’ya dönülecek.

“Kar altında deniz düşü”

CHP içindeki gelişmelerin en iyi izlendiği internet haber sitelerinden Gerçek Gündem’de dün CHP Bursa Çalışma Grubu başlıklı bir raporla karşılaştık.
12 sayfalık rapor CHP üzerine durum tespitleri ve hedefler içeriyor.
“Kar altında deniz düşü görme” gibi çarpıcı yorum cümlesinin de yer aldığı rapor, bir süredir Bursa’da dağıtılan 16 sayfalık kitapçıkla aynı.