Mahallelerden Meclis’e: AK Parti milletvekilleriyle de istişare yaptı

Siyasetin… İktidar kanadında hareket var. Yaz boyunca, AK Parti milletvekilleri, ilçe-il başkanlarıyla yönetimleri, Kadın-Gençlik kolları, hatta belediye meclis üyeleri sahada oldular.
Sonrasında…
Mahalle mahalle başlayıp ilçe ilçe devam eden ve İl’de genişleyen Danışma Meclisi toplantıları yapıldı. Mahalleden ilçeye, ilçeden ile uzanan yolda, vatandaştan dinlenen sorunlar ve beklentiler rapor haline getirildi.
Şimdi de…
AK Parti’nin siyaset kültüründe zaten var olan istişare kültürü Ankara düzeyinde başka aşamada ortaya çıktı.
O aşama…
TBMM’deki AK Parti Grubu’nu oluşturan milletvekilleriyle gruplar halinde istişare toplantısı yapılması olarak yansıdı. İlk grupta Bursa Milletvekili Ahmet Kılıç da vardı.
AK Parti Grup Başkanı Abdullah Güler’le Başkanvekili Bahadır Yenişehirlioğlu’nun başkanlık ettikleri toplantılarda, yasama dönemi faaliyetleri ele alınıyor.