Mehmet Atmaca Gazze’ye giderken İsrail alıkoyunca yaşadıklarını anlattı, Türkoğlu yanındaydı

Hafta içinde… İsrail saldırıları nedeniyle, Gazze’ye yardım için Vicdan Yolculuğu adıyla yola çıkan deniz filosunda 3 Türk milletvekili vardı. Bu milletvekillerinden biri Saadet Partisi Bursa Milletvekili Mehmet Atmaca’ydı.
Dışişleri Bakanlığı girişimleriyle milletvekilleri Türkiye’ye döndüler, Atmaca da cumartesi günü Bursa’ya geldi.
Sonra da…
Saadet Partisi İl Başkanlığı’nda gazetecilerin karşısına çıkıp yaşananları ve gördükleri kötü muameleyi her yönüyle anlattı.
Açıklamaları sırasında…
SP Bursa Milletvekili Mehmet Atmaca’nın yanında parlamenter olarak yalnızca İYİ Parti Bursa Milletvekili Selçuk Türkoğlu vardı.
Toplantıda…
Akdeniz’de, üstelik uluslararası sularda karşı karşıya kaldıkları İsrail’in hukuk tanımaz tutumunu anlatan Atmaca mesajını, “Mazlumların sesi olmaya devam edeceğiz” diyerek verdi.