Fitre ve zekatlarınızla önce çocuklar iyileşsin: LÖSEV’in bayram çağrısı

Ramazanın sonunda… Kısa adı LÖSEV olan Lösemili Çocuklar Sağlık ve Eğitim Vakfı’nın çağrısı var.
LÖSEV İl Koordinatörü Aslı Metin Sakarya söze “Önce çocuklar iyileşsin” diye başlayıp şu çağrıyı yaptı:
“Ramazan ayında yoksul aileyi doyurmak, hasta çocuğu iyileştirmek, gözü yaşlı anneyi güldürmek ibadetlerin en güzeli. Fitre ve zekatlarınızla milyonlarca yoksul hastaya hayat veriyoruz. ‘Tüm çocuklar eşit doğar ve en iyi tedavilere eşit kavuşurlar’ ilkesiyle çalışıyoruz.”
Devam etti:
“Ramazan Bayramı bağışlarınızla yoğun bakımdan kan ve trombositine, yurt dışı ilaçlarından o ilaçları koyacakları buzdolaplarına kadar lösemili çocuklarımızın ve ailelerinin  ihtiyaçlarını karşılıyoruz.”
Şunu da ekledi:
“Parasızlıktan tedavi olamayan lösemili  çocuğu veya yoksul yetişkin kanser hastasını hayat bağlamak, ailesinin yüzünü güldürmek en güzel ibadet.”