BUFSAD üyesi kadın fotoğrafçılardan yaşam öyküleri fotoğrafları sergisi

BUFSAD BAŞKANI SERPiL SAVAŞ LALE ATABEK
BUFSAD BAŞKANI SERPiL SAVAŞ LALE ATABEK

1986’da… Kuruluşuna tanıklık ettiğimiz ve kısa sürede BUFSAD olarak Türkiye’ye kendini tanıtan Bursa Fotoğraf Sanatı Derneği 2016 yılından bu yana Serpil Savaş başkanlığında önemli etkinliklere imza atıyor.
Bu süreçte…
BUFSAD üyesi kadın fotoğrafçı 150’yi aştı. Son dönemde eğitimlere katılanların çoğunun kadının olması da, kadınların fotoğrafa ilgisinin arttığını gösteriyor.
Ayrıca…
BUFSAD sürdürdüğü eğitim çalışmaları yanında, özel sergilerle toplumun önüne çıkıyor.
1 Aralık Cuma günü de çok özel bir sergi açılışı var. BAOB Sergi Salonu’ndaki sergiyi çok özel yapan ise BUFSAD’ın kadın üyelerinin çektikleri “kadınlarımızın toplumdaki yaşam hikayelerden kesitler” aktarmaları.
BUFSAD Başkanı Serpil Savaş ve Lale Atabek’le kadın fotorafçılığı ve sergiyi konuşurken, “Amacımız Bursa’ya fotoğraf gözleri kazandırmak” dediler.