
Bu dönem… Milletvekili genel seçimi ve Cumhurbaşkanı seçimiyle yerel seçimlerin arası çok kısa oldu.
Nitekim…
14 ve 28 Mayıs’taki seçimlerden 10 ay sonra seçmen bu kez yerel yönetimleri seçmek için sandık başına gidecek. O seçime de 7 aydan daha az süre kaldı.
Bir yandan genel seçimin yorgunluğunu atmaya çalışan, bir yandan kongre süreçleri yaşayan partiler, bir yandan da yerel seçim hazırlığı yapıyorlar.
İlk adımı da…
AK Parti İl Başkanı Davut Gürkan attı.
3.5 ay önce yapılan genel seçimde sahada seçilebilmek için çalışan ve bu nedenle saha deneyimi henüz çok yeni olan milletvekili adaylarıyla toplantı yapan Gürkan, böylece yerel seçim motivasyonuna ilişkin çalışmaları başlattı.
Toplantıda…
Milletvekili adayları da seçim kampanyasında sahada çalışmaya hazır oldukları mesajını verip görev istediler.