5 bin sporcu geliyor: Bursa’da ilk kez Taekwondo Türkiye Şampiyonası düzenleniyor

TAEKWONDO BURSA İL TEMSİLCİSİ OĞUZHAN MAVİÇİÇEK
TAEKWONDO BURSA İL TEMSİLCİSİ OĞUZHAN MAVİÇİÇEK

Bursa’ya… İlk olimpiyat madalyasını Hatice Kübra İlgün getirdi. Taekwondo milli sporcumuz, katıldığı şampiyonalarda başarılarıyla göğsümüzü kabarttı.
Şimdi de…
Bursa’da ilk kez Taekwondo Yıldızlar Türkiye Şampiyonası düzenleniyor. 15-21 Temmuz tarihleri arasında Nilüfer’deki Tofaş Spor Salonu’ndaki karşılaşmalar için 5 bin sporcu gelecek, 250 sporcu da Bursa’dan katılacak.
Hazırlıkları…
Görevi öncesinde de taekwondo camiasını bir araya getiren Taekwondo Bursa İl Temsilcisi Oğuzhan Maviçiçek’le sohbet ettik. Taekwondo Federasyonu Başkanı Prof. Dr. Metin Şahin’e teşekkür ederken, tüm Bursalıları salona davet etti ve şunu söyledi:
“Bursa’mızda Taekwondo Türkiye Şampiyonası ilk kez yapılıyor. Biz de ilk şampiyonayı organize etmenin gururunu yaşıyoruz. Bu etkinlikleri arttırarak sürdürmek istiyoruz.”