Müfit Aydın Yavuzselim’de miting gibi seçim ofisi açılışı yaptı, ev ev ziyaret etti

YAVUZSELiM MAHALLESi AK PARTi ADAYI MÜFiT AYDIN SEÇiM OFiSi AÇILIŞI MiTiNGE DÖNÜŞTÜ
YAVUZSELiM MAHALLESi AK PARTi ADAYI MÜFiT AYDIN SEÇiM OFiSi AÇILIŞI MiTiNGE DÖNÜŞTÜ

Seçim için… Son 4 güne girilirken siyasi partilerin ve milletvekili adaylarının saha çalışmalarında farklı bir dönem başladı.
Bu kapsamda…
AK Parti Bursa Milletvekili Müfit Aydın, temsil ettiği Doğu-Güneydoğu seçmeniyle sıcak temas sürecine girdi.
Öyle ki…
Yavuzselim Mahallesi’ndeki seçim ofisi açılışı kendiliğinden oluşan kalabalıkla mitinge dönüştü. Açılışa Adalet Bakan Yardımcısı Zekeriya Birkan, eski milletvekilleri İsmail Aydın ve Şevket Orhan’la milletvekili adayı Süleyman Çelik de katıldı.
Yanı sıra…
Doğu ve Güneydoğu kültüründe evde ağırlamaya önem verildiği bilinir. İnsanlar, “Vekil evime geldi” derken gururlanır, ağırlamaktan mutluluk duyarlar.
O nedenle…
Müfit Aydın da seçim ofisi açılışından sonra mahallede ev ziyaretleri yaptı, “oyların neden AK Parti’ye verilmesi gerektiğini” anlattı.