
Karacabey’de doğdu… Türkiye’nin değişik bölge ve kentlerinde yem fabrikaları kurdu üretimde Türkiye birincisi oldu.
Son dönem…
Önce yumurta, sonra bünyesine kattığı Yörsan’la süt ve süt ürünleri pazarına girdi. Keskinoğlu’nu alarak da beyaz et sektörünün önemli firması oldu.
Yumurta, süt ve süt ürünleri pazarında Türkiye’nin ilk 5 üreticisinden biri haline gelen Matlı Grup’un yeni hedefi Türkiye’nin protein merkezi olmak.
Nitekim…
Hafta iç ziyaretimize gelen Matlı Grup Kurumsal İletişim Yöneticisi Gülnur Seymen ve Pazarlama Müdürü Tolga Yavuz’u dinlerken çok etkilendik.
Öncelikle…
“60 yıldır sektörde olan firmamız bilinçli hayvancılığı önemsiyor” dediler ve 8 kişilik ekibin doğru beslenme önerileri için besici ziyaretleri yaptığını söylediler.
Bizler de…
Köklü Bursa firmasının Türkiye lideri olmasıyla gururlandık.