Açıkçası… Kalbir’in 7. olağan genel kurulu notlarını okurken, İnoksan Yönetim Kurulu Başkanı Vehbi Varlık’ın söylediklerine biz de gülümsedik.
Bursa’ya TSE’yi öğreten, yıllardır kalite için mücadele veren, karış gezdiği Anadolu’da milli kalitenin ne olduğunu anlatan Mustafa Kahraman ve arkadaşlarının çabalarını en güzel Varlık özetlemiş.
Demiş ki:
“Bursa’da bir Deli Ayten vardı. Şimdi Kalite Birliği ve onun başkanı Mustafa Karaman var. Yıllardır her ortamda hepimize kaliteyi anlatıyorlar. Hiçbir menfaatleri olmaksızın, Deli Ayten gibi toplumu sürekli kaliteye davet ediyorlar. Deli bunlar. Ama bu delilerin bir değer olduğunu düşünüyorum.”
Konuşmasında…
Deli Ayten benzetmesi yapan Vehbi Varlık’ın yaklaşımını biz de önemsedik. Kongrede seçilen Mustafa Karaman başkanlığındaki yönetimi de kutluyoruz.
