Sevgililer Günü’nde Başkan Aktaş ve eşi Sevinç Aktaş’tan BursAşk mesajı

BUYUKSEHiR BELEDiYE BASKANI ALiNUR AKTAS VE ESi SEViNC AKTAS BURSASK
BUYUKSEHiR BELEDiYE BASKANI ALiNUR AKTAS VE ESi SEViNC AKTAS BURSASK

Açıkçası… Dünyada her yıl giderek yaygınlaşıyor, hatta pek çok ülkede hediye çılgınlığı yaşanıyor, ama 14 Şubat’ta kutlanan Sevgililer Günü için bugüne kadar Bursa’da hiçbir yönetici, siyasi ya da belediye başkanı mesaj vermemişti.
Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ı eşi Sevinç Aktaş’la birlikte 14 Şubat Hatırası: BursAşk panosu önünde görmek şaşırtıcı oldu.
Önemsediğimiz şu:
11 aydır yaşadığımız pandemi süreci hem günlük yaşamımızı etkiledi, hem başta esnaf iş yaşamı ağır yara aldı.
O bakımdan…
Morallerin bozuk olduğu bir süreçte, topluma moral adına Bursa aşkı mesajı veren Başkan Aktaş ve eşini kutlamak gerekiyor.
Çünkü…
Zor dönemde, siyasi risk düşünmeksizin örnek olacak büyük bir adım atıp topluma Bursa aşkı mesajı verdiler.
Sıcak görüntü yansıtan fotoğraflar bu nedenle çok hoşumuza gitti.

İlgili Reklamlar