
Cumartesi gecesi… Twitter’da önce MHP İl Başkanı Cihangir Kalkancı’nın MHP lideri Devlet Bahçeli ile fotoğrafını gördük. Altında da Milliyetçi Bursa etiketi vardı.
Kalkancı…
Paylaşımlarını MHP Bursa milletvekilleri olan Genel Sekreter İsmet Büyükataman ve Genel Başkan Yardımcısı M. Hidayet Vahapoğlu ile sürdürdü. Sonra da onların Bahçeli ile fotoğraflarını yine Milliyetçi Bursa etiketiyle paylaştı.
Ardından…
MHP teşkilatları bu paylaşımları paylaşmaya başladılar. İl yönetim kurulu üyeleri, ilçe başkanları, ilçe yöneticileri, Ülkücü camianın tanınan isimleri Milliyetçi Bursa hareketini sürdürdüler.
Bu hareket…
Herkesin kısıtlama nedeniyle evlerinde bulunduğu cumartesi gecesinde MHP Bursa’nın sosyal medya hareketi oldu ve 19 bin 300 twitle Türkiye’deki en popüler gündem başlıkları arasına girdi.