Son noktayı Aktaş koydu: CHP İl Başkanı kadar bu şehri düşünüyorum, BUDO satılmayacak

Son noktayı Aktaş koydu: CHP İl Başkanı kadar bu şehri düşünüyorum, BUDO satılmayacak
Son noktayı Aktaş koydu: CHP İl Başkanı kadar bu şehri düşünüyorum, BUDO satılmayacak – Ahmet Emin Yilmaz

– Konuyu… İlk olarak meslektaşımız Mustafa Özdal gündeme getirdi ve aldığı duyumlar doğrultusunda “zarar eden BUDO’nun satılabileceği ya da kapatılabileceğini” yazdı.
Biz de…
Deniz ulaşımında Bursa markası haline gelen BUDO için çok hassas olunması gerektiğini dile getirdik. Sonrasında CHP İl Başkanı İsmet Karaca açıklama yapıp “BUDO’yu sattırmam” dedi.
Sürecin sonda…
Mustafa, basın toplantısında “BUDO kapatılacak mı?” diye sorunca Başkan Aktaş da net bir tavır ortaya koydu:
“En az CHP İl Başkanı kadar bu şehri düşünüyorum. BUDO’nun satılması diye bir durum söz konusu değil.”
Zararı doğrulayan Aktaş, kaldırma niyetinde olmadıklarının altını çizdi.
Eminönü İskelesi için astronomik kira talebinde bulunan İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne sitem ederken de “Yüzde 300 zam nerede var? Bu gemiler 3-4 aydır çalışmıyor” dedi.
Bu konuda…
İmamoğlu ile arabuluculuk yapmak isteyen CHP için de “Algı oluşturmaya çalışılıyor” yorumu yaptı