Gelecek Partisi’nde görevler belli oldu, Alpaslan Yıldız kadrosunu kurdu,

GELECEK PARTİSİ GENEL BAŞKANI AHMET DAVUTOĞLU VE BURSA İL BAŞKANI ALPASLAN YILDIZ
GELECEK PARTİSİ GENEL BAŞKANI AHMET DAVUTOĞLU VE BURSA İL BAŞKANI ALPASLAN YILDIZ

Partileşme süreci hızlı ilerledi. Fakat kuruluş sonrası dünya koronavirüsle boğuşmaya başlayınca insanlar önce canını, sonra işini korumaya yoğunlaştı, siyaset geri plana düştü.
Bu da…
Ahmet Davutoğlu liderliğinde kurulan Gelecek Partisi için talihsizlik oldu.
Böyle bir süreçte Bursa İl Başkanı Alpaslan Yıldız yönetimini 25 Mart’ta oluşturup kolları sıvadı. Şimdi de, yönetim içindeki başkanlar belli oldu.
Buna göre…
Mustafa Hekimoğlu siyasi işler, M. Fuat Kadıoğlu teşkilat, Fırat Yağcı seçim ve hukuk işleri, Bahar Pervin Taş sivil toplum ve halkla ilişkiler, Müge Boyacı Tuncel yerel yönetimler ve şehircilik, Sami Ünal iletişim başkanı oldular.
Yanı sıra…
Atilla Çalışkan dış ilişkiler, Mehmet Doğan sosyal politikalar, A. Neşe Türeyengil araştırma-gelişim ve bilişim, Yavuz Güneş insan hakları, Ahmet Hatipoğlu parti içi eğitim, Livza Uyarbenli kültür ve sanat, Tugay Yıldızhan idari ve mali işler, M. Fatih Arat ise il sekreteri olarak görev üstlendiler.