Eski İl Genel Meclisi üyeleriyle bir araya gelen İl Başkanı Ayhan Salman AK Parti şifresini açıkladı: Önce milletim, sonra partim, en son ben gelir

AK PARTİ İL BAŞKANI AYHAN SALMAN VE ESKİ İL GENEL MECLİSİ ÜYELERİ
AK PARTİ İL BAŞKANI AYHAN SALMAN VE ESKİ İL GENEL MECLİSİ ÜYELERİ

Delege seçimlerini bitiren AK Parti, ilçe kongreleri için Genel Merkez’in devam edecek ya da değişecek ilçe başkanlarıyla ilgili karar vermesini bekliyor.
Bir yandan da…
Yeni kongre sürecine girilirken teşkilatın bütünlüğü için adımlar atılıyor.
Nitekim…
Resmen açıklanmasa da, göreve devam edeceği anlaşılan AK Parti İl Başkanı Ayhan Salman kongreler öncesi vefa buluşmaları yapıyor.
Geçmişte milletvekilliği ve il-ilçe başkanlığı yapanların yanı sıra çeşitli kademelerde görev alanlarla bir araya gelen Salman,  bu buluşmaları geçmiş dönemin İl Genel Meclisi üyeleriyle devam ettirdi.
Buluşmada verdiği mesaj da dikkat çekiciydi:
“AK Parti’de görev alan tüm teşkilat mensuplarımız için önce milletim, sonra partim, en sonra da ben gelir. Bizler için davamızdaki birlik, beraberlik ve kardeşlik hukuku tüm makam ve mevkilerin önünde gelir.”
Bu arada…
İGM’lerde görev yapanlar da hasret gidermiş oldular.