Batum Belediye Başkanı seçimi kazanır kazanman Bursa’ya gelip küçük alanda çok araç park edilebilen sistemleri inceledi

BATUM BELEDİYE BAŞKANI LASHA KOMAKHİDZE YANMAK HÜSEYİN ŞAHİN CÜNEYT ŞENER FEVZİ ŞENER
BATUM BELEDİYE BAŞKANI LASHA KOMAKHİDZE YANMAK HÜSEYİN ŞAHİN CÜNEYT ŞENER FEVZİ ŞENER
BATUM BELEDİYE BAŞKANI LASHA KOMAKHİDZE, YANMAK, HÜSEYİN ŞAHİN, CÜNEYT ŞENER, FEVZİ ŞENER

Trafik sorunu her yerde olduğu gibi, Gürcistan’ın Batum kentinin de en büyük sorunu, Hele yaz aylarında turizm artınca Batum trafiği yürümez, park yeri bulunmaz oluyor.
İşte…
Bu sorun, 25 Eylül’deki yerel seçim öncesi Batum’da yapılan toplantıda gündeme geldiğinde, masada, 4 yıl Türkiye-Gürcistan Parlamentolar Arası Dostluk Grubu Başkanlığı yapan, bu dönem de Başkan Yardımcısı olarak devam eden AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin de vardı.
Şahin otopark sorununa çözüm getirebilecek Bursalı firmalar olduğunu söyleyince, iktidardaki Gürcü Rüyası partisinin Batum Belediye Başkanı Adayı Lasha Komakhidze seçimi kazandığı takdirde temas kuracağını söyledi.
Seçimi kazanınca da, ilk iş olarak da Batum’un trafik ve otopark sorununa çözüm aramak için Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin’le temasa geçti.
Nitekim…
Batum Belediye Başkanı Komakhidze ilk ziyareti olarak Bursa’ya geldi ve Avrupa’daki pek çok ülke dahil Amerika’dan Avustralya’ya kadar mekanik otopark ihraç eden Şanmak projelerini inceledi.
Firmanın yöneticileri Cüneyt Şener ve Fevzi Şener’den küçük alanlarda çok araç park edebilmesini sağlayan sistemler hakkında bilgi alan konuk belediye başkanı etkilenmiş olarak Batum’a döndü.
Böylece…
Siyasi temasla başlayan dostluklar, Bursa ile ticari faaliyete dönüşme aşamasına geldi.