Kılıçdaroğlu’nun yürüyüşünü yoğun bakımda öğrenen CHP İl Başkanı Şadi Özdemir Bursa’ya döndü: CHP örgütüyle gurur duydum

CHP İL BAŞKANI ŞADİ ÖZDEMİR 1
CHP İL BAŞKANI ŞADİ ÖZDEMİR 1
CHP İL BAŞKANI ŞADİ ÖZDEMİR

2 hafta önceydi… Olay Televizyonu’ndaki konuk ettiğimiz programa ucu ucuna yetişti. Sağlığıyla ilgili yaşadığı sorun nedeniyle bazı tetkikler, tahliller, görüntülemeler yaptırmış, doktorların değerlendirmelerini almıştı.
CHP İl Başkanı Şadi Özdemir’le bu koşullarda program yaptık. Ertesi sabah İstanbul’a gitti, ayrıntılı incelemeler devam etti.
Sonunda…
Doktorlar zaman kaybetmeden ameliyata karar verdiler. Şadi Özdemir de geçen hafta salı günü İstanbul’da çok önemli bir ameliyat geçirdi.
Çarşamba sabahı Yoğun Bakım’da gözlerini açtığında CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun adalet yürüyüşüne karar verdiğini öğrendi.
Hasta yatağında haberleri okuyunca hemen Bursa’da İl Sekreteri Muharrem Or’la temasa geçti.
Telefonunu kapattığı için dış dünyayla doğrudan teması kesikti, fakat Or’la sürekli Bursa örgütlerinin neler yapabileceğini konuştular.
Nitekim…
Her ilçe örgütü kendi Adliye binaları önünden başlayan lokal yürüyüşlerle eyleme destek verdiler.
Önceki gün konuştuğumuzda, Özdemir hastane kapısından henüz ayrılmış ve kendisini Bursa’ya getirecek araca yeni binmişti. Biz sağlığını sorduk, o siyaseti cevapladı:
“Bursa örgütleriyle gurur duydum. Demek ki kişiler olmadan da planlı çalışmayla işler yürüyor güzel şeyler yapılabiliyormuş. Arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.”