
Bu sütunlardan dün duyurduk… Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan önümüzdeki 15 günde 2 kez Bursa’ya gelecek. İlkinde 22 Ekim Cumartesi günü Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe ile BTSO Başkanı İbrahim Burkay’ın akrabalık bağı kuracakları törende nikah tanığı olacak.
Bu ziyaretten 15 gün sonra Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik’in oğlunun nikah tanığı olmak için yeniden gelecek.
İki gelişinde de yoğun açılış programları var. Ancak, 22 Ekim programında Şehreküstü’nde miting de yer alıyor.
Ne var ki…
Osmangazi Belediyesi’nin meydanda başlattığı çalışma AK Parti İl Başkanlığı ile Müftülük girişi bölümünde sürüyor. O bölgede miting pek kolay değil. Ne var ki, “Şehreküstü’nde miting yapalım” diyen de Cumhurbaşkanı.
O bakımdan…
AK Parti İl Başkanı Cemalettin Torun ile Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar ve teknik ekibi meydanı incelediler. Çalışmaların 15 günde tamamlanması için yoğunlaştırılmasına karar verdiler.
