1 Kasım seçimlerinde ikinci kez AK Parti Şanlıurfa Adayı gösterilen Faruk Çelik, kampanyasında yayınladığı özel kliplerle çok farklı bir hava yakalamıştı.
Öyle ki…
Türkçe, Kürtçe, Zazaca, Arapça yayınlanan 3 klipteki mesajları Şanlıurfa ve bölge yanında Türkiye genelinde yankı bulmuştu.
Hatta…
Kliplerin yalnızca Şanlıurda’daki AK Parti oyları ve milletvekili sayısını değil, AK Parti’nin genel oylarını da etkilediğini siyasi gözlemciler söylemişti.
O kliplerin üçüncüsünde İstiklal Marşı’nın ilk kıtası 4 dilde seslendirilirken, sonunda ekrana “Korkma! Allah bizimle beraber” sözü ve Faruk Çelik geliyordu.
Hafta sonu…
Bölgesel Tarım Zirvesi toplantısı için Trabzon’a giden Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik’in karşısına işte bu klipte verdiği mesaj çıktı.
Üstelik…
Seçimdeki “Korkma! Allah bizimle beraber” mesajını halıya dokutan Trabzonlular ziyareti sırasında Bakan Çelik’e bu halıyı armağan ettiler.
Sürpriz armağan Faruk Çelik’i çok duygulandırırken, “genel oyları etkiledi” diyenleri de haklı çıkardı.