Haberi… Olay’ın Spor sayfasında okuduk. Transferin son günü, son saatin son dakikalarında Trabzonspor’dan transfer edilen Deniz Yılmaz duygularını çok içten bir şekilde anlatırken şunları söylüyor:
“4-2’lik maçta Timsah Arena’ya bordo-mavili formayla çıktım. Stadyum inanılmaz, atmosfer tek kelimeyle süper. Rakip takımdaydım, fakat tüylerim diken diken oldu. Bu atmosferde her hafta sonu oynamak isterim. Çok teklif vardı, fakat Bursaspor’dan başka takıma gitmeyi düşünmedim.”
Açıkça söylemek gerekirse…
Genç futbolcu Deniz Yılmaz’ın içten yaptığı açıklamaları okurken biz de etkilendik. Çünkü, kamuoyunda Timsah Arena olarak kabul edilen Bursa Büyükşehir Belediyesi Stadyumu’nun ne kadar etkileyici bir atmosferi olduğu bir kez daha ortaya çıktı.
Anlaşılan o ki…
Timsah Arena’da maça çıkan futbolcular, artık transferlerinde tercihlerini Bursaspor’dan yana yapacaklar.
Dahası…
Spor Servisi’ndeki meslektaşlarımızın yazdıklarına göre Deniz Yılmaz da Bursaspor’a gelebilmek ve Timsah Arena’da oynayabilmek için Trabzonspor’dan 2 milyon liralık alacağını silmiş.
Bu da…
Bir Bursaspor sevdalısı olarak Timsah Arena’nın gelecekte daha büyük transferlerin tercihte etkili olacağı düşüncesiyle bizi umutlandırdı.
İçimizden de…
Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe’ye bir kez daha teşekkür etmek geldi.