
Erkan Aydın ile tanışıklığımız Dağ-Der’den başlıyor. Mustafa Kahraman döneminde, yönetimde yıldızı parladı, Kahraman’dan sonra da Dağ-Der Başkanı oldu.
Açıkça söylemek gerekirse…
Erkan Aydın dönemi, Dağ-Der’in gücünü ve potansiyelini Bursa’ya kabul ettirdiği dönem oldu. Etkinliklerle temsil ettiği kitlenin sorunlarına çözüm buldu.
29 Mart seçimleri öncesinde CHP’ye katılıp Osmangazi Adayı olması önemli bir adımdı.
Nitekim…
Müthiş bir performansla ortaya siyasi enerji koydu ve CHP bugüne kadar Osmangazi’de hiç ulaşamadığı oy oranına ulaştı. Osmangazi’de CHP oylarının yüzde 20.8’den yüzde 31.5’e çıkmasında Aydın’ın çok büyük katkısı ve enerjisi var, emeği var.
Erkan Aydın şimdi Milletvekili Aday Adayı olarak CHP örgütü kantarına çıktı. Pazar günü yapılacak önseçimde Bursa’nın plakası olan 16 sıra no ile sandık yarışına girecek.
CHP’ye dışarıdan oy getirdiği Osmangazi Belediye Başkanlığı seçiminde görüldü. Aynı potansiyel bugün yine geçerli. Yani, bize göre CHP’ye dışarıdan oy getirecek az sayıdaki aday adayından biri.
Enerjisi, sempatisi, çalışkanlığı, insan ilişkilerindeki başarısıyla CHP’nin yeni yıldızı olmaya da aday.