Osmangazi’de seçime girememe riskini atlatan DP sahaya çıktı

Yaşanan kongre problemi nedeniyle Demokrat Parti’nin geçen aya kadar Osmangazi’de seçime girememe riski vardı. O kriz atlatıldı ve adaylar belirlenip saha çalışmasına da bu hafta itibarıyla başlandı.
Nitekim…
DP Osmangazi İlçe Başkanı İsmet Koyuncu, 30 Mart’ta DP Osmangazi Adayı olarak sandık yarışına girecek Naile Şenyuva ve meclis üyesi adaylarıyla birlikte ziyarete geldi.
Ziyarette…
1973 yılından beri AP-DYP çizgisinde partili olan Şenyuva, yürüteceği seçim kampanyasıyla ilgili bilgi verirken, “Osmangazi’de artık kadının adı var” dedi ve ekledi:
“Siyasi kirlenmişliğe karşı yeter artık diyeceğiz. Bursa’nın bugün çirkinleşmesine çok üzülüyorum.”
Yaşanan trafik keşmekeşi nedeniyle insanların evlerine mutsuz döndüklerini kaydeden DP Osmangazi Adayı Naile Şenyuva seçmenin karşısına “Merinos’tan Tophane’ye teleferik”, “Tabaklaneler’in olduğu yere yaşam alanı”, “Yol kenarlarındaki otoparkların ücretsiz hale getirilmesi”, Tapusu olmayan kat mülkiyetlerine tapu” gibi vaatlerle çıkıyor.