Geçenlerde… Olay Televizyonu Genel Yayın Müdürü, meslek büyüğümüz İsmail Öztat köşesinde, “Bu nasıl bir parti?” diye başlayıp DP-AP-DYP-DP misyonunu anlattı. Anlatırken de, oylarını kaptırmalarına karşın sivim toplum örgütü yapılanmalarıyla ayakta kalma mücadelesi veren gruplara dikkat çekti.
Dikkat çektiği gruplardan biri olan İdealist Demokratlar Derneği, doğduğu kent olan Bursa’dan Anadolu’ya doğru adım adım büyüyor.
Dahası…
Hilmi Bulan’ın genel başkanlığını üstlendiği, Bursa’da Osmangazi, Yıldırım, Nilüfer ve Mudanya’da şubeler açan İDD’nin teşkilat başkanı olarak Ahmet Dalman şubeler açmak üzere çıktığı yurt gezisinden daha yeni döndü.
Bugün de…
İdealist Demokratlar Derneği’nin ilk eğitim semineri çalışması var. Buttim Kültür Merkezi’nde saat 14.00’te başlayacak seminere Şahlanış Hareketi Genel Başkanı Murat Altın, AP Gençlikm Kolları ve Şahlanıp Grup Genel Başkanı İdris Sevinç, DP Teşkilattan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Haydar Altıntaş konuşmacı olarak katılacaklar.
–Her Şey Vatan İçin–
Bu arada… DP Osmangazi İşçi Komisyonu Başkanı Sinan Gülgeç çok özel bir etkinliğe imza atıyor.
Komisyon üyelerinin de rol aldıkları Her Şey Vatan İçin adlı tiyatro oyunu bugün saat 21.00’de Ördekli Kültür Merkezi’nde sahnelenecek.
Gecenin geliri şehit ailelerine bağışlanacak.