Bakanlar ve turizm duayenleri Skal’ın Bursa Turizm Zirvesi için geliyor

Dünya genelindeki bir zincir örgütlenmenin yerel ayağı olarak turizm profesyonellerini çatısı altında buluşturan Bursa Skal Klübü çok önemli bir organizasyona evsahipliği yapmaya hazırlanıyor.
Bursa Skal Klübü Başkanı Hasan Eker’in verdiği bilgiye göre, son dönemde çeşitlendirilip canlandırılması için yoğun çalışmalar yapılan Bursa turizmi A’dan Z’ye her yönüyle masaya yatırılacak.
3 Kasım’da Bursa Skal Klübü evsahipliğiyle Merinos’taki Atatürk Kongre Kültür Merkezi’nde organize edilen 1. Bursa Turizm Zirvesi’nin açılış konuşmalarını Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Turizm Bakanı Ertuğrul Günay, Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım, Bursa Valisi Şahabettin Harput, Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Bursa Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Celal Sönmez yapacaklar.
Ayrıca…
TURSAB Başkanı Başaran Ulusoy, TÜROFED Başkanı Osman Ayık, Turizm Yatırımcıları Derneği Başkanı Turgut Gür, Lütfi Kırdar Genel Müdürü Pervin Zeydan Yalazan, Atlas Jet Yönetim Kurulu Başkanı Murat Ersoy, Öger Yönetim Kurulu Başkanı Vural Öger, Diana Yönetim Kurulu Başkanı Burak Tonbul ile eski Turizm Bakanı Bahattin Yücel de konuşmacı olarak katılacaklar.
Zirve…
Tarih, kültür ve inanç turizmi yanında termal ve sağlık turizmi, dağ ve kayak turizmi, kongre ve fuar turizmi, ulaşım, konaklama, yiyecek-içecek-eğlence mekanları-turizm altyapıları gibi ana oturum konularından oluşuyor.