DSP yeniden yapılanıyor… Necmettin Şengül yeni il başkanı oldu

Demokratik Sol Parti güçlü iktidar günlerinin ardından, “doğruları söylemeye kesin kararlı” olarak siyaset yapan bir avuç gönüllü ile yoluna devam ediyor.
Bu süreçte…
Murat Özbilge’nin milletvekili adayı olmak üzere ayrılmasından sonra DSP İl Başkanlığı görevini partinin kuruluşundan beri görev yapan emektarlarından Enver Kır üstlendi.
Dün ise…
Genel Merkez’in yeniden yapılanma uygulaması kapsamında, DSP Bursa İl Başkanlığı görevine Necmettin Şengül getirildi.
Tıpkı Kır gibi Bursa’da DSP’nin emektarlarından biri olan ve 1999-2004 döneminde Yıldırım Belediyesi Meclisi Üyesi ve Belediye Başkanvekili olarak görev yapan Şengül, son dönemde DSP Yıldırım İlçe Başkanı unvanıyla sık sık Bursa gündemine geldi.
Yıldırım İlçe Başkanı olarak açıklamalarıyla yüksek performans gösteren Şengül artık DSP İl Başkanı olarak kent gündemindeki yerini alacak.